Самодостатні знаки зодіаку, які не потребують чиєїсь допомоги

Вони не від кого не залежать, уважають за краще самостійно вирішувати свої питання. І якщо просять допомоги, то це тому, що самостійно їм зробити те, про що просять, украй важко, але не неможливо. Хто ж опинився в добірці найбільш самодостатніх знаків зодіаку?

Близнюки

Невгамовні, цікаві та, щонайголовніше, самодостатні Близнюки відкривають цю добірку. Про них можна багато говорити, але люди, які добре знайомі із представниками цього знака зодіаку, точно знають, що вони мають бути в цьому списку. І хоча б тому, що завжди знають, чого хочуть.

Так, Близнюки можуть справляти враження вітряних, поверхових людей… Але одна справа - бути такими насправді, інша - справляти подібне враження.

Близнюки насправді дуже самодостатні. Вони звикли самостійно вирішувати свої проблеми, чітко висловлювати власну думку, досягати того, чого бажають. Десь хитрістю, десь кмітливістю, адже не обов’язково йти по головах, чи не так?

Скорпіон

Скорпіони - один із найсамостійніших знаків зодіаку. Можна скільки завгодно говорити про погані риси Скорпіонів, але не варто забувати про те, що в них є багато хорошого. І саме самодостатність є однією з тих добрих рис цього знака.

Що б не трапилося - пожежі, епідемії, повені, шоу на льоду - Скорпіони обов’язково знайдуть можливість упоратися з усім. Їм не потрібно для цього нічого надприродного. Просто бажання, яке підштовхне Скорпіонів до здійснення задуманого.

Водолій

Водолії - королі самодостатності, зірки цієї добірки. Із дитинства від них можна почути фрази: “Я сама чи сам розберуся!”. Із віком це нікуди не йде, а Водолії стають ще більш самодостатніми людьми.

Загалом за представниками цих знаків зодіаку дуже цікаво спостерігати. В одну хвилину можна подумати, що Водолій — це велика дитина. А через секунду розумієш, що ця дитина доросліша й мудріша за більшість людей.

І справді: Водолії в 99 зі 100 випадків справляються з усім самі. Вони досягнуть бажаного результату в будь-який спосіб.

Читайте також