СБУ з`ясувала імена ще чотирьох російських військових, які чинили звірства на Київщині

Правоохоронці встановили імена чотирьох російських військовиків, які чинили злочини на тимчасово окупованій Київщині.

Про це повідомляють на сторінці СБУ у фейсбуці. Зазначають, що на початку березня 2022 року ці особи у складі 64-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії рф перебували на території Бучі і жорстко катували місцеву родину.

Рашисти вдерлись до оселі мирних жителів і намагалися погрозами отримати інформацію про місця розташування українських військ. 

Коли зрозуміли, що члени родини мають чітку проукраїнську позицію, окупанти заблокували їх у будинку. Погрожуючи зброєю, рашисти тривалий час психологічно тиснули на людей та катували, вимагали, щоб ті видали адреси проживання патріотів і військових у Бучі. 

Згодом росіяни вивели господаря у двір, роздягнули, повалили на землю та почали бити ногами. А коли тортури не дали бажаного результату, чоловіка планували розстріляти. На щастя, йому вдалося втекти.

Тоді рашисти "взялися" катувати дружину: погрожували скалічити її та вбити, аби вона виказала місцезнаходження свого чоловіка. Попри фізичні знущання та моральний тиск жінка витримала наругу, зрештою окупанти залишити її дім.

Читайте також