Що подарувати дітям на День Святого Миколая: Топ-10 цікавих ідей

Дітки різного віку чекають День Святого Миколая цілий рік - головною причиною є саме подарунки. Адже саме зранку під подушкою вони можуть знайти заповітні іграшки та солодощі.

День святого Миколая традиційно святкуватимуть 6 грудня за Григоріанським календарем та 19 грудня за Юліанським календарем. В Україні віряни східного обряду та греко-католики дотримуються Юліанського календаря. 2022 року свято припадає на понеділок, 19 грудня.

Журналісти "Рівне Медіа" зробили підбірку ідей подарунків на День Святого Миколая.

До слова, цукерки - це завжди бонус до основного подарунку.

  1. Настільні ігри. Настолки люблять і діти, і дорослі. Є велика кількість таких ігор, які розраховані саме на дівчат. Ви можете вибрати просту настолку, в яку малятко буде грати з подружками, або ж більш складну гру для спільного проведення часу з сім'єю. Якщо ви не знаєте що подарувати дівчинці на Миколая, зверніть увагу на пізнавальні та розвиваючі настільні ігри, які розраховані на розвиток логічного мислення, реакції та спритності.
  2. Ігрові набори. Це може бути ляльковий будинок з іграшкової технікою, наборами продуктів, посуду та меблів. Також популярністю у дівчаток користуються набори лікаря, кухаря, кондитера, касира і т.д. Придбання такого набору не тільки викличе захват, але і допоможе дитині розвивати соціальні навички, а також, може стати першим кроком до вибору професії.
  3. Набори для творчості. Тут просто величезна кількість варіантів від створення аплікацій та рукоділля до миловаріння, ліплення та мозаїки. Багато наборів для творчості призначені саме для дівчаток, а також вони є для різних вікових груп.
  4. Конструктор. Практично всі хлопці люблять конструктори. Головне правило – купуйте конструктор за віком, щоб малюк не засумував, коли виявиться, що заняття занадто просте чи занадто складне. Це можуть бути конструктори LEGO, Майнкрафт, різні трансформери та інше, в залежності від уподобань хлопчика.
  5. Залізна дорога. Здається навіть очі дорослого чоловіка загоряться при вигляді такого подарунка. А малюк тим більше буде в захваті від поїздів, багаторівневих залізниць та різних інтерактивних ефектів.
  6. Дівчатка часто мріють про красивий одяг - це може бути сукня чи комплект рукавичок та шапки. Хлопці можуть тішитися футбольній формі або новим кросівкам. Важливо підібрати речі до смаку вашій дитині.
  7. Санки-льодянки. Зимові забавки важко уявити без катання на санчатах. Тому такому подарунку будуть раді всі: хлопчики, дівчатка і навіть їхні батьки. Останнім часом дуже популярними стають санки-льодянки, які ще називають в народі “тарілками”.  Вони представляють собою пластиковий диск із ручками, який чудово ковзає по засніженим горам. На таких, звичайно, не покататися на тротуарах, але для парку чи сімейної відпустки — ідеальний варіант.
  8. Цікаві враження.Що подарувати дітям на день святого Миколая, щоб вони отримали не лише цінну річ, але й незабутні враження? Завжди можна вибрати щось, що сподобається і дівчинці, і хлопчику. Наприклад, квитки до кіно на прем’єру нового мультфільму або на новорічну виставу, які завжди починають проходити в цей час. Їх можна додати до основного презенту, щоб потішити малечу і провести час всією сім’єю.

  9. Книги. Дівчаткам та хлопчикам будь-якого віку можна підібрати книги різних жанрів. Фентезі, пригодницькі, енциклопедії чи казки - дізнайтесь, чим цікавиться ваша дитина і проконсультуйтеся із продавцями книжкових магазинів - так підібрати книгу буде легше.

  10. Сучасна техніка. Сьогодні діти все частіше мріють про подарунки у вигляді різноманітних ґаджетів. І якщо ваш сімейний бюджет дозволяє, можете не ламати голову над тим, що подарувати на Миколая дітям, а просто замовити новий смартфон, бездротові навушники, електронну книгу або планшет. Тут вже потрібно звернути увагу на побажання самої дитини.

Читайте також