Що подарувати хлопцеві на День закоханих?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

День святого Валентина – найромантичніше свято в році. Цього дня існує традиція вкотре говорити коханим про свої почуття і дарувати один одному приємні подарунки.  До початку святкування залишаються лічені години, та якщо ж Ви досі не обрали подарунок для свого коханого, ми підібрали декілька варіантів.

Гаманець із натуральної шкіри

Любителям практичних і лаконічних речей радимо подарувати гаманець з натуральної шкіри. Помірний і універсальний гаманець буде вірним рішенням для чоловіків, які звикли носити все своє при собі.

Гаджети

Серед чоловіків цінителі технологій все ще зустрічаються набагато частіше, ніж серед дівчат. Сучасний ринок пропонує масу цікавих пристроїв під практично будь-який гаманець:

-смартфони;

-навушники;

-смарт-годинники;

-гіроскутери;

-роботи;

-дрони.

Будь-якому хлопцеві сподобається такий сучасний презент.

Про поради, що подарувати дівчині на День Валентина, Ви можете почитати тут: "Що подарувати дівчині на День закоханих?"

Дорогий алкоголь

Серед хлопців є чимало поціновувачів алкоголю. Якщо ваш обранець серед них, визначитись з подарунком простіше, ніж здається! У спеціалізованих магазинах ви зможете знайти хороший ірландський віскі, карибський ром або ж колекційну пляшку французького червоного вина.

Екстримальний подарунок

Що подарувати хлопцеві аби він запам’ятав на все життя? Звичайно, враження. Більшість чоловіків – фанати екстриму. Якщо ваш супутник відноситься до категорії шукачів адреналіну, то хорошим сюрпризом для нього буде:

-майстер-клас скелелазіння;

-екстремальне водіння;

-пневматичний тир;

-картинг;

-навчальний політ на літаку.

Подарунок своїми руками

Історично жінки виступали як головні майстрині в сім'ї, тож День закоханих може стати відмінним приводом згадати традиції. Зшитий своїми руками шарф або рукавички, сплетений в домашніх умовах стильний браслет, навіть приготована домашня вечеря – все це не може залишити обранця байдужим.

Однак,головне - провести незабутній час разом. Адже в День святого Валентина важлива саме атмосфера, а не матеріальні цінності. Будьте коханими та щасливими!

Анна Карпець