Символ подвигу та вдячності: якими бувають пам’ятники для військових

Військові, котрі стали на захист України - Герої нашого часу. Вони проявили свою велику силу, мужність та патріотизм, аби відбити навалу ворога. Та, на жаль, ціна нашої свободи занадто висока - життя наших захисників й захисниць і нескінченний біль та скорбота їх рідних. Кожен українець повинен знати, якою ціною дається свобода і головне – пам’ятати загиблих воїнів.

Кожен боєць, який віддав своє життя, захищаючи інших, повинен бути вшанованим найкращим чином. Один зі способів – пам’ятники для військових, як символ вічної подяки. Допоможе у цьому компанія «Граніт Сервіс» - їх фахівці мають багаторічний досвід роботи і відповідально ставляться до побажань замовників.

Вартість виготовлення військових пам’ятників

Пам’ятник для загиблого захисника – це не просто надгробний монумент. Це – символ героїзму та патріотизму, поєднання цивільного та військового життя. Тож тут надзвичайно важливі деталі. Вони, відповідно, впливають на вартість пам’ятника. Дехто з клієнтів обирає класичний пам’ятник, доповнивши патріотичними написами, гербом, прапором тощо. Та останнім часом все частіше замовляють меморіальні комплекси для вшанування подвигу військового. Нижче наведемо кілька прикладів із цінами.

Пам'ятник герою України з червоного та зеленого граніту – 297 500 гривень.

 

 

Монумент для Героя України з чорного та сірого граніту – 79 600 гривень.

 

 

Європейський пам'ятник з чорного та сірого граніту в розмірі 1500*2100. Вартість – 89 200 гривень.

 

 

Монумент для Героя України з червоного та чорного граніту. Розмір - 1500*2300. Вартість – 92 500 гривень.

 

 

Пам'ятник на могилу з чорного та чорного граніту з хрестом. Розмір - 1400*2200. Вартість – 98 700 гривень.

 

 

Монумент для Захисника України з червоного та зеленого граніту – 147 000 гривень.

 

 

Пам'ятник для військового з чорного та сірого граніту у формі карти України – 154 800 гривень.

 

 

Монумент для Захисника України з червоного та зеленого граніту – 197 400 гривень.

 

 

Монумент для Захисника України в чорного граніту з вирізьбленими крилами – 234 000 гривень.

 

 

Пам'ятник Герою України з колонами – 427 000 гривень.

 

Також кожен пам’ятник можна доповнити додатковими товарами, як-от вази, лампадки, хрести тощо.

Матеріали виготовлення пам’ятників

Від матеріалу, з якого виготовлені частини пам’ятника залежить його колір та загальний вигляд. Компанія «Граніт Сервіс» використовує у своїй роботі різні види натурального каменю:

  • Лізник;
  • Маславка (човнова);
  • Покостівка;
  • Габро;
  • Граніт Viscount White індійський;
  • Дідковичі;
  • Жадківка;
  • Василівка;
  • ТОК;
  • Кішин;
  • Лабрадорит;
  • Капустянський.

Найчастіше для пам’ятників обирають саме граніт. Адже пам'ятник з гранітунадійний та міцний матеріал водночас і стильний. Різноманітність його видів та кольорів дозволяє створити різні варіанти поєднань.

При виборі пам’ятника для загиблого військового рідні також хочуть і підкреслити постать і подвиг своєї близької людини. Зробити це можна різними способами. Це можуть бути гравіювання його цитати, нагород, бригади чи військового формування, де служив боєць. Або ж слова від рідних, які для сім’ї та загиблого були дуже важливі. Часто пам’ятники доповнюють такими елементами, як з літак (для льотчика), парашут (для десантника), патрон (для піхотинця) тощо.

Спеціалісти «Граніт Сервіс» працюють із кожним клієнтом індивідуально і допоможуть створити унікальний дизайн. Пам’ятник з граніту максимально точно передасть історію людини. Також компанія безкоштовно доставляє пам’ятники для військових по всій Україні та надає 10 років гарантії на свої вироби. Замовники можуть оплатити за товар готівкою при отриманні чи іншим зручним способом. Середній термін виробництва одного замовлення – два місяці.

Пам’ятник військовому – це символ вічної вдячності від рідних та суспільства за мирне життя.

Читайте також