“Складно усвідомити, що ти починаєш все з нуля” — переселенка з Харкова відкриває у Рівному косметологічний салон

З початком війни Ірина Чепурна змушена була покинути рідний Харків і разом із сім’єю переїхати у безпечне місце. До цього вона, як і всі українці, будувала плани, розвивалась, займалась улюбленою справою і просто насолоджувалась життям.

На 1-ше березня було заплановане відкриття її косметологічного центру в Харкові - за день до війни, 23-го лютого, Ірина анонсувала цю подію. Та вже на наступний день її місто зазнало ракетних ударів і жінка з сім’єю поїхала в село.

Згодом і там стало небезпечно і Ірина переїхала у Рівне.

“Я вже 10-й рік у косметології. В мене вдома була своя косметологічна клініка. Я розширилась і 1 березня мало було відкриття. 23-го лютого я зробила оголошення про це, а 24-го до нас прилетіло дві ракети. Ми спочатку поїхали в село, а потім і там стало небезпечно і ми поїхали в Рівне. Ми тут з березня разом із дітьми, батьками, моя команда зі мною. Дівчата сказали — куди б ти не сказала, ми їдемо за тобою. Тож нині ми всі разом тут. Чому саме Рівне — тут живуть мої куми, вони відразу нас запросили, надали двоповерховий дім, тож нам є де жити”.

У нашому місті жінка не змогла довго сидіти без роботи і прийняла рішення відкрити тут косметологічний центр Beauty lab by Chepurnaya”.

“Я приїхала і розуміла, що потрібно щось робити, якось продовжувати і рухатись далі. Чесно кажучи, було повне спустошення і нерозуміння того, як жити далі. Потім вирішила зібратись, треба було продовжувати жити — за мною було багато людей, які в мене вірили. Рішення було прийнято за день-два, мені трапилось дуже класне приміщення. Тому що ремонти я вже не хотіла роботи — тільки його закінчила в салоні вдома. В приміщенні, яке я підібрала, вже був ремонт, тож я прийняла рішення все перевозити (з Харкова — авт.). Тому що в нас апарати і лазери практично з першого дня були спаковані та вивезені у бункер. Я наймала 5-ти тонну машину і перевозили повністю всю клініку, повністю все”, - розповідає Ірина.

Жінка наважилась розпочати бізнес з нуля у малознайомому місті. Для рівнянок і гостей міста в її салоні пропонується доволі широкий спектр послуг.

“Офіційного відкриття ще не було — воно заплановане на наступний тиждень. Зараз тривають останні моменти: доклеїти, домазати, привести все до ладу. Ми вже тиждень над цим працюємо. У нас послуги всі ін'єкційні, апаратні. Ми дуже багато працюємо з апаратами по корекції фігури, лазерній епіляції, всі антивікові процедури, лікування проблемної шкіри. Також у нас працює лашмейкер, косметолог і я. Нас поки 3 людини. Ми вирішили заходити сюди красиво і яскраво, - ділиться Ірина Чепурна. - Тому що вдома в мене була класна база. Те, що нас тут ніхто не знає, це тяжко. Вдома ми були популярні, тут життя починається повністю з чистого аркуша”.

Власниця салону також розповіла нашим журналістам, що на шляху відкриття закладу в Рівному складно було психологічно усвідомити, що ти починаєш все з нуля.

“Якщо є гроші — у тебе немає ніяких труднощів. Труднощі в тому хіба, що ти намагаєшся вкласти просто шалені гроші в бізнес, рекламу тощо. Складно усвідомити, що ти починаєш все з нуля, що тут ти не та людина, яка була вдома. Тут ти людина, яку ніхто не знає і потрібно показати себе. Страху не було абсолютно. Я весь час навчаюсь за кордоном і розумію, що на все потрібен час. Такого страху, що в нас нічого не вийде немає”, - розповідає Ірина Чепурна.

Хоча офіційного відкриття салону ще не було, тут вже надають косметологічні послуги. Ірина розповідає, що рівнянки ідуть доволі охоче.

“По-перше — я зробила дуже яскравий фасад, привабливий. Тож пішли достатньо активно. Приваблює людей і те, що ми з Харкова, що ми переселенці. Вони розуміють, що просто так клініку не відкриєш, за дві хвилини, без досвіду. Просто гроші не допоможуть. Це працює однозначно — що ми з Харкова. Багато людей хочуть прийти познайомитись. Навіть переселенці приходять. Вони бачать рідну душу, хочуть обняти, поцілувати і ми просто розуміємо одна одну. Ось в мене днями підійшли клієнтка на кушетку лягла і розказувала, як вона більше 30-ти років тому втікала з Абхазії від війни. Я їй розказувала свою історію, ми розплакались. Такі моменти об’єднують однозначно”, - пригадує Ірина.

Косметологічний центр Beauty lab by Chepurnaya пропонує ін’єкційну косметологію будь-якої складності, доглядові процедури косметикою преміум-класу, апаратну косметологію. Також у такому райському місці можна придбати домашній догляд за шкірою, проконсультуватись із косметологом та підібрати засоби для вашої шкіри.

Новий салон розташований у Рівному на вулиці Київській, 16.


Номер телефону для запису: 0961455627. 
Інстаграм-сторінка - Beauty lab by Chepurnaya.

Читайте також