Співак з Рівненщини не зумів пройти до фіналу і покинув шоу "Голос країни-8" (ВІДЕО)

У ці хвилини на телеканалі "1+1" у прямому ефірі триває півфінал восьмого сезону телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються найкращі співаки за звання кращого голосу України.

У кожній з чотирьох команд залишилося до два учасника, один з яких стане суперфіналістом і вже наступної неділі боротиметься за перемогу у шоу.

Суперфіналіст визначається за сумою відсотків. Спочатку 100% між півфіналістами розподіляє їхній тренер у тому співвідношенні, як він оцінив їхні виступи. Нагадаємо, що порівну - 50/50 - виставляти не можна. До цих відсотків додаються відсотки за результатами глядацького голосування. Той, хто набрав більше, і проходить до суперфіналу.

Учасники виконують по одній пісні сольно, а другу пісню виконують разом із тренером утрьох.

Відтак, щойно на сцені останніми пройшли виступи команди Сергія Бабкіна. Серед них був і єдиний співак з Рівненщини, якому вдалося залишитися у шоу, Дмитро Самко. Він виконав пісню-легенду, яка вже стала класикою, - "Романс" гурту "Сплін".

 

А разом із тренером Сергієм Бабкіним та колегою і суперницею по команді Оленою Луценко Дмитро Самко заспівав пісню легендарного гурту "The Beatles" під назвою "Come Together".

Дмитро сказав, що "Голос країни" - це шоу народних героїв, про таких простих людей, як він. Він закликав ніколи не боятися відкривати своє серце назустріч любові, адже Дмитрові поки не вдалося знайти своє кохання, втім, його серце відкрите, і він сподівається, що після "Голосу" він знайде свою половинку.

До слова, Дмитру 27 років.  Він - з с.Бережниця Дубровицького району Рівненської області. Хлопець працює монтувальником декорацій у Молодому театрі Києва, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені. Втім, із кар'єрою актора у нього не склалося. Тож тепер Дмитро прийшов на шоу "Голос Країни", аби підкорити музичну сцену.

До речі, на початковому етапі шоу - сліпих прослуховуваннях - саме Дмитро Самко першим зумів підкорити та розвернути до себе крісла усіх чотирьох тренерів. В результаті він сам обирав собі тренера і надав перевагу Сергію Бабкіну.

Відтак, саме Сергій Бабкін як тренер і подарував Дмитрові путівку до півфіналу, повіривши у його сили та відзначивши його вокальні дані.

Усі тренери високо оцінили виступ Дмитра, відзначивши його щирість виконання та спів від душі. А у Джамали під час співу Дмитра навіть потекли сльози. Втім, на жаль, цього виявилося недостатньо.

Сергій Бабкін віддав Дмитрові 43%, надавши перевагу його суперниці Олені Луценко, яка отримала відповідно 57%. Українські глядачі були з ним майже одностайні, віддавши 42% Дмитру, а 58% Олені. Тому співак з Рівненщини на такому вже доволі високому етапі покинув шоу, залишившись його півфіналістом.

"Я вдячний своєму селу Бережниця, яке мене неймовірно підтримувало, тренеру Сергію Бабкіну, який вірив в мене, я падав, підіймався і йшов далі завдяки йому! Дякую усім! Я вас всіх люблю! Абсолютно згідний з голосуванням і вважаю, що саме Олена має перемогти у шоу", - сказав Дмитро на прощання.

 

Читайте також