Справу про смертельне побиття жінки на Білому озері розслідуватимуть у Києві

Справу про смертельне побиття 64-річної жительки Вараша на базі відпочинку "Біле озеро", до якого причетний син екс-директора Рівненської АЕС, розслідуватимуть у Головному слідчому управлінні поліції. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області. 

- З метою уникнення можливого потенційного конфлікту інтересів, матеріали кримінального провадження після всіх необхідних першочергових слідчих дій, що проводилися під керівництвом працівників Головного слідчого управління, передали до ГСУ Національної поліції України, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, інцидент на базі відпочинку "Біле озеро" стався 18 червня. 64-річна жителька Вараша, яка там відпочивала, зробила зауваження 36-річному варашівцю, який справляв потребу біля орендованого нею будинку. Після чого той накинувся на неї із кулаками. 

Потерпілій на допомогу прибігла її донька, яку чоловік також побив. 

У нападнику впізнали сина директора Рівненської АЕС Євгена Павлишина. 

Обох жінок госпіталізували. Проте вже 22 червня близько 6-ої ранку медики констатували смерть 64-річної пацієнтки. 

Наразі триває досудове розслідування за двома статтями: ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство із відміткою нещасний випадок) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). 

Читайте також: У поліції пояснили, чому сину директора Рівненської АЕС досі не оголосили підозру за смертельне побиття жінки

Читайте також