Станом на 12 годину поліція Рівненщини зафіксувала 9 подій, що стосуються виборчого законодавства

Два повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж години отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 12.00 зареєстровано дев’ять подій, що стосуються виборчого процесу.

Об 11:49 надійшло повідомлення, що поблизу села Бармаки Рівненського району висять білборди, на яких розміщені політична агітація.

Об 11:57 до поліції повідомили, що члени дільничної виборчої комісії № 975, що на вулиці Гагаріна обласного центру зіпсували бюлетень.

Поліцейські продовжують забезпечувати  правопорядок на виборчих дільницях.

Три повідомлення щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж години отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 11.00 зареєстровано сім подій, що стосуються виборів Президента України.

О 10:10 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери поблизу мосту висить реклама, пов'язана з виборами.

О 10:33 надійшло повідомлення невідомого, що у селі Нобель Зарічненського району у приміщенні місцевої виборчої дільниці, на його думку, невстановлена особа вкинула до урни велику кількість бюлетенів за одного із кандидатів. Телефон заявника вимкнений.

Об 11:05 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці ЗОШ №4 у місті Здолбунів на вхідних дверях висіла абетка з зображенням одного з кандидатів. 

 Відділ комунікації поліції Рівненщини

Читайте також