Суд остаточно поновив Наталію Хомич на посаді керівниці Рівненського ЦНАПу

Рівнянка Наталія Хомич повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, що Касаційний адміністративний суд поновив її на посаді керівниці Рівненського ЦНАПу.

Нагадаємо, Наталію Хомич двічі звільняли із вказаної посади. Передували цьому службові розслідування щодо виконання нею посадових обов'язків. Після першого звільнення на посаду начальника ЦНАПу призначили депутатку Наталію Майорову. Наразі ж керівницею установи є Євгенія Курсик.

"Сьогодні Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду поставив крапку у справі, яка тягнеться вже декілька років та виніс остаточне рішення про поновлення мене на посаді начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради. Дякую Богу, адвокату Oksana Dobrodyi, всім хто мене підтримував та суддям касаційної інстанції за справедливе рішення. Вірю в справедливість, вірю в Україну, вірю в ЗСУ!!! Все буде Україна", - написала у Фейсбуці Наталія Хомич.

Журналістам "Рівне Медіа" пані Наталія розповіла, що дуже рада довгоочікуваній перемозі і зазначила, що про рішення чи повертатися до обов'язків начальниці повідомить згодом.

Ми писали раніше: Третяк вдруге звільнив керівницю Рівненського ЦНАПу

Читайте також