Театр абсурду по-рівненськи: депутати облради чотири рази переголосовували одне і те ж питання

Щойно під час чергового пленарного засідання сесії обласної ради перед розлядом питання порядку денного під номером 39, депутати вирішили повернутися до вже попередньо проголосованого питання номер 33 щодо призначенння нового головного лікаря Рівненського обласного центру психічного здоров`я населення.

За результатами першого голосування, депутати спочатку підтримали на цю посаду кандидатуру Алли Мирончук. Втім, після перерви, яку попросила фракція радикальної партії Ляшка, депутати вирішили переголосвати це питання.

А все через те, що депутат-радикал Володимир Ковальчук оголосив, що його голос не був зарахований минулого разу, а тому він висловив недовіру до голосування. Відтак, порадившись з колегами у кулуарах, депутати таки переголосували, обравши цього разу нову кандидатуру - Олега Колбача. Його підтримали 35 депутатів. Він обійматиме цю посаду впродовж 3 років.

Це викликало неабияке обурення у більшості депутатів, які стверджували, що це театр абсурду. Адже, підтримавши спочатку одну кандидатуру, за півгодини вони різко міняють своє рішення, дочекавшись, коли Алла Мирончук покинула сесійну залу. 

Відтак, депутати Валентин Королюк і Микола Кучерук висловили своє невдоволення такими діями і запропонували переголосувати ще раз. Втім, депутати цю пропозицію не підтримали. Зазначимо, що загалом це питання переголосовували 4 рази. Тож новим директором тепер буде не Алла Мирончук, а Олег Колбач. 

 

 

Читайте також