Тендер на ремонт поліклініки у Рівному виграла фірма ексголови РДА

Фото - Рівне 1

У Рівному оголосили переможця тендеру на капітальний ремонт поліклініки №3 (амбулаторії № 1 КНП «ЦПМСД "Ювілейний" РМР), що знаходиться на вул. Макарова, 3. Ним стала компанія "Оленвіт", яка знизила вартість робіт згідно з проектом на суму понад 400 000 гривень. Відтак, загальна вартість ремонту медзакладу складе 1 млн 589 тис. 950 грн, пише "Рівне 1".

Цікаво, що директором цієї фірми є ексголова Здолбунівської РДА, колишній "регіонал" Віталій Шуль. З посади його звільнили після втечі з України тодішнього президента Віктора Януковича. Також Віталій Шиль керував Здолбунівською та Рівненською районними організаціями "Партії регіонів".

В середині 2018 року створив з дружиною фірми, що займаються виготовленням проектів, а також будівництвом. Саме остання почала активно торувати дорогу до бюджетних коштів через тендери. Спочатку, у Здолбунівському районі, а віднедавна на території області. Статутний капітал фірми "Оленвіт" становить 1000 грн. Компанія має аж 45 видів діяльності. Втім, в документації зазначає, що складаються з 13 працівників. Однак, компанія готова найняти додатково ще 8 осіб.

Нагадаємо, згідно кошторису планується внутрішній ремонт, заміна дверей, підвісні стелі, опорядження стін та підлоги. Також планується заміна каналізаційних труб та водопроводу. Паралельно проводитиметься заміна освітлення.

 

Читайте також