Тенісистка з Рівного здолала росіянку і вийшла в основну сітку Ролан Гаррос

Тенісистка з Рівного Катаріна Завацька вдруге в кар'єрі виступить на Ролан Гаррос. Представниця України подолала три раунди кваліфікації та вийшла в основну сітку Відкритого чемпіонату Франції.

Повідомляє Суспільне. 

У перших двох раундах кваліфікації Завацька обіграла іспанку Крістіну Бучу та представницю Словаччини Крістіну Куцову. Для виходу в основний раунд змагань українці потрібно було здолати росіянку Анастасію Гасанову.

Завацька мала досвід зустрічей із Гасановою. У березні 2021-го, виступаючи на турнірі WTA у Санкт-Петербурзі, українська тенісистка поступилася росіянці у 3-сетовому поєдинку. У фіналі кваліфікації Ролан Гаррос Завацькій для перемоги вистачило двох партій.

На старті зустрічі українка лише з третьої спроби вийшла уперед в рахунку, а під час гейму на власній подачі за рахунку 5:2 реалізувала четвертий сет-поїнт.

У другому сеті Завацька швидко вийшла уперед, взявши чотири поспіль гейми. Однак російська тенісистка змогла взяти гейм на власній подачі, затримавши питання визначення переможниці. Проте Завацька оформила вихід у основну сітку Ролан Гаррос. За рахунку 5:1 українка зробила ще один брейк і здолала суперницю - 6:1.

Читайте також