Третяк пригрозив знесенням скандальних кіосків біля "Сільпо" (ВІДЕО)

Міський голова Рівного Олександр Третяк побував на місці скандального будівництва кіосків поблизу супермаркету Сільпо на вулиці Київській. 

Мер нагадав про рішення міської ради про зобов'язання головного аріхтектора анулювати паспорти-прив'язки на споруди. А також показав відповідний наказ, підписаний начальником профільного управління. За його словами, у найближчий час збереться відповідна комісія з демонтажу кіосків. Відповідно після цього виконком має прийняти рішення про знесення споруд. Підприємцю запропонують самому прибрати споруди, а інакше проведуть примусове знесення. 

Хочу зазначити, що й у Квасилові у центрі міста є подібні речі, які ми також контролюємо, і будемо робити все можливе, щоб привести до порядку усю цю історію, - наголосив міський голова. 

Наразі, за його словами, за фактом будівництва біля "Сільпо" відкрито кримінальне провадження, правоохоронці уже праюцють над вивчиенням обставин справи. Також мер доручив юристам готуватись до суду. 

Нагадаємо, питання про скасування дозволів на будівництво кіосків виносили на позачергову сесію міськради. Депутати лише з другої спроби проголосували за анулювання паспортів-прив'язки, це рішення підтримали 32 міські обранці. Дозволи на будівництво споруд у січні цього року тодішній заступник начальника управління архітектури Андрій Юрков. 

Нині на цьому місці хоуть створити сквер. Відповідний проект рішення з'явився на сайті міськради. 

Читайте також