У чотирьох селах на Рівненщині хочуть закрити відділення Ощадбанку

На Рівненщині у населених пунктах Блажове, Березове, Карпилівка, Томашгород хочуть закрити відділення Ощадбанку. Про це повідомляють Рокитнівській районній раді.

Листи про необхідність підвищення ефективності відділень банку отримали голови Блажівської, Березівської, Карпилівської сільських рад та Томашгородської селищної ради, а також голови РДА та райради. 

Банк вважає, що незначні доходи від прийнятих платежів за комунальні та інші послуги, які сплачує місцеве населення, не покривають витрати, що несе банк на утримання вказаних відділень.

"Для підвищення ефективності роботи Ощадбанк пропонує протягом місяця залучити до обслуговування не менш як 300 нових клієнтів та збільшити ресурсну базу на 2 млн грн в селі Блажове, не менш як 200 нових клієнтів та збільшити ресурсну базу на 2 млн грн в селі Березове, не менш як 300 нових клієнтів та збільшити ресурсну базу на 1 млн грн в селі Карпилівка, та не менш як 220 нових клієнтів та збільшити ресурсну базу на 2,5 млн грн в селищі Томашгород", - йдеться у повідомленні.

У разі відсутності позитивних змін відділення у цих чотирьох населених пунктах можуть будуть закриті найближчим часом.

Читайте також