У місті на Рівненщині привітали працівників газової та нафтової промисловості

У Сарнах відзначили кращих працівників газової та нафтової промисловості міста та району з нагоди професійного свята.

Про це повідомляє Сарненська міська рада.

Захід відбувся за участі міського голови Світлани Усик, голови районної державної адміністрації Олександра Кохана, радника голови районної ради Миколи Драганчука.

Світлана Усик висловила вдячність від Сарненської громади, депутатів, членів виконавчого комітету Сарненської міської ради за плідну роботу, за наповнення бюджету міста. Побажала міцного здоров’я, мирного неба, успіхів.

Світлана Борисівна вручила Подяки міського голови за вагомі досягнення у розбудові та обслуговуванні, забезпечення безаварійної експлуатації систем газопостачання м. Сарни, високий рівень надання послуг користувачам автозаправних станцій та з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості:

  • Івану Ковалю, майстру групи з припинення та відновлення розподілу природного газу Сарненської дільниці служби експлуатації систем газопостачання Сарненського відділення АТ «Рівнегаз»;
  • Василю Бартошу, слюсарю з ремонту колісних та транспортних засобів служби автотранспорту Сарненського відділення АТ «Рівнегаз»;
  • Валентині Вишні, старшому оператору АЗС №3 «Укр-Петроль»;
  • Ганні Ячменик, касиру торгового залу АЗС № 11 «Олас»;
  • Наталії Губені, оператору АЗС № 36 «АВІАС ПЛЮС»;
  • Тетяні Скакуновій, менеджеру АЗК ТзОВ «ОККО-Рітейл» АЗС РН-25.

Читайте також