У Німеччині вже тиждень шукають 9-річну українку, яка зникла дорогою до школи

У німецькому місті Дебельн тривають масштабні пошуки 9-річної Валерії. Дівчинка пропала безвісти ще 3 червня по дорозі до школи.

Маленька Валерія – родом з Дніпропетровщини. Вона разом з родиною втекла до Німеччини після початку повномасштабного вторгнення.

Відомо, що 3 червня дівчинка вирушила до школи у Дебельні, однак на заняттях вона так і не з'явилася. Матір звернулася до поліції, коли Валерія не повернулася додому у звичний час.

У поліції повідомили про намір продовжити пошуки дівчинки цими вихідними. Так, 8 червня правоохоронці оглядали шкільний маршрут. Також вони планують ще зазирнути у промислові пустирі міста. 

Наразі поліції не вдалося натрапити на слід маленької українки. Досі нічого не знайдено, ні рожевого шкільного портфеля, ні одягу дівчинки.

Ми все ще нічого не виключаємо: ні викрадення, ні того, що дитина десь переховується або з нею стався нещасний випадок, – заявив представник поліції

Відомо, що до пошукової операції залучені водолази, спеціальні собаки, гелікоптери та безпілотники.

Правоохоронці обстежили вже третину міста та проаналізували близько 10 терабайтів фото- і відеоматеріалів. 

Крім того, пошукову операцію проводять в інших містах федеральної землі Саксонія, а також за межами Німеччини – у Польщі та Чехії. У поліції не виключають, що дитина може перебувати вже за кордоном.

Джерело: 24 Канал

Читайте також