У рівненському гуртожитку - скандал через переселенку з Сєвєродонецька, яка прославляла Путіна

У гуртожитку, що на вулиці Орлова у Рівному, мешканці поскаржились на 75-річну переселенку із Сєвєродонецька, яка буцімто прославляла Путіна. 

Як повідомили у прес-службі поліції області, до них звернулась голова ОСББ про те, що жінка веде себе неадекватно, принижує людську гідність, порушує норми проживання та постійно говорить, що чекає приходу росіян. 

- Жінка зловживає алкогольними напоями. Вчиняла скандал, то її комендант виселила. На місце викликали слідчо-оперативну групу, - повідомила речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко. 

- Повідомлення до поліції надійшло близько 18 години вчора, 7 червня.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рівненського райуправління поліції, які відібрали пояснення у свідків. Натомість самої 75-річної жінки, тимчасово переміщеної особи, у гуртожитку уже не було, - зазначила прес-офіцерка Катерина Загурська. 

Наразі за цим фактом триває перевірка та встановлення усіх обставин події. Зокрема поліцейські встановлюють і місцеперебування жительки Сєвєродонецька. 

Читайте також