У Рівному хочуть реконструювати освітлення шкільного двору

Фото - rivne.pb.org

Проект громадського бюджету, який передбачає реконструкцію мереж зовнішнього освітлення двору ЗОШ №9 подав рівнянин Назарій Вернюк. Це другий проект, який опублікували на сайті Громадського бюджету.

За словами автора проекту, вулична система освітлення двору навчального закладу - ЗОШ №9 за адресою вул. Марка Вовчка, 29А, Рівне, потребує негайного удосконалення, адже вона взагалі не функціонує і була встановлена майже 50 років тому. Тобто, вся територія школи із заходом сонця занурюється у темряву та прилеглі тротуари, що спричиняє умови для високого рівня злочинності в районі школи.

Проект передбачає фінансову підтримку у розмірі 250 000 гривень.

Бенефіціарами проекту виступають усі учні, які навчаються у навчальному закладі, батьки вихованців ЗОШ №9, відвідувачі спортивно-оздоровчих секцій та усі мешканці цього району.

У описі проекту вказано, що реалізація цієї ініціативи має комплексний характер та сприятиме комфортним умовам відпочинку, заняттям спорту на території ЗОШ №9 для усіх мешканців цього району, підвищення безпеки жителів та збереженню шкільної будівлі та об’єктів які знаходяться на території школи.

 

Читайте також