У Рівному хочуть виставити на аукціон ділянку під СТО на розі вулиць Крейдяної-Шухевича

Фото - Mapio.net

На сайті Рівненської міської ради зареєстрували проект рішення про проведення земельних торгів щодо права оренди земельної ділянки на розі вулиць Крейдяної-Шухевича.

Відповідно до документу, площа ділянки - 1259 кв.м, кадастровий номер - 5610100000:01:010:0080. Дана земельна ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови), які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку (для будівництва та обслуговування станції дрібного обслуговування автомобілів).

Також у проекті рішення зазначено: встановити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою на розі вулиць Крейдяної-Шухевича в розмірі 55 132,99 грн. (3 % від нормативної грошової оцінки) та крок аукціону щодо земельної ділянки – окремого лоту, який виставляється на земельні торги, в розмірі 0,5 % від стартової плати за користування земельною ділянкою.

Крім того, оренду цієї ділянки планують надати на 49 років.

Читайте також