У Рівному комунальники зруйнували дитячий майданчик і забули про це

Більше як місяць тому в Рівному на вулиці Костромська працівники комунальних служб замінювали труби. Робили це на території дитячого майданчика. Як результат – його повністю зруйнували, а відремонтувати за собою - забули.  Жителі навколишніх будинків почали бити на сполох, адже гуляти із дітлахами ніде, а металеві конструкції та бетонні плити знаходяться у аварійному стані і загрожують здоров'ю малюків. Мешканці будинків наголошують, що діти на зруйнованому майданчику можуть порадитись.

«Ми дуже переживаємо за дітей, адже стільки часу на майданчику валяються гойдалки, бетонні плити, купа каміння з якого стирчать металеві штики. Місцевій владі абсолютно байдуже, тому ми звернулися з проханням до Віктора Шакирзяна та «Рівне Разом», щоб допомогли нарешті отримати назад нормальний та безпечний дитячий майданчик», - розповіла мешканка одного із прилеглих будинків Юлія Довженко. 

Цей дитячий майданчик побудували лише два роки тому. А нині – усе зруйновано, деякі гойдалки забрали, інші - просто валяються на території біля будинків. Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян приїхав поспілкуватись з містянами, аби допомогти вирішити проблему.

 «Я навіть не очікував, що тут все у такому жахливому стані, це неприпустимо, тут небезпечно знаходитись не тільки дітям, але і дорослим. Вражає те, що людей вже більше місяця ігнорують. Я приїхав поспілкувався з матерями, які переживають за своїх дітей. Сьогодні ми викликали комунальників, які повинні привести до ладу те, що зруйнували. Ми змусимо владу виконувати свої зобов'язання перед людьми. А якщо комунальні підприємства не вміють працювати, то наша громадська організація покаже, як це робиться», - зазначив голова «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Читайте також