У Рівному молодик викрав із парковки авто, бо хотів випити кави

Слідчі повідомили про підозру 21-річному рівнянину, який учора, 2 листопада, викрав авто. 

Коли на стоянку на вулиці Гагаріна прийшло двоє осіб, а виїхало три автівки, охоронець запідозрив щось неладне та зателефонував власнику власнику мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito, той йому повідомив, що знаходиться вдома і нікому авто в користування не давав. Про викрадення автівки 68-річний рівняин заявив у поліції сьогодні близько шостої ранку. 

Викрадене авто патрульні знайшли на перехресті вулиці Костромської-Льонокомбінатівська. 21-річний викрадач перебував за кермом із явними ознаками сп'яніння та не зміг пояснити, чий мікроавтобус. На чоловіка склали адмінпротокол за кермування у стані сп'яніння та викликали слідчо-оперативну групу. 

Як з'ясувалось, в залишеному на парковці авто дверцята з боку водія були незамкнені, а ключі знаходились у салоні. Цим і скористався викрадач. Також, як виявилось, він працював сторожем на цій парковці. З його слів, він хотів випити кави і повернути авто на місце.

 

Раніше підозрюваний потрапляв у поле зору правоохоронці за незаконний обіг наркотиків та крадіжки. Тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі. 

 

 

 

Читайте також