У Рівному на "Дикому" жінка продавала нелегальні цигарки: у неї конфіскували майже 17 тис пачок

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

В одному з кіосків на ринку "Дикий" у Рівному працівники податкової служби в межах кримінального провадження проводили огляд. Власниця добровільно дозволила це зробити.  

У ході огляду виявили 16 961 пачок цигарок, на яких відсутні марки акцизного податку України, які ввезені на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю.

Будь-яких товарно-супровідних документів, накладних, видаткових, податкових накладних, ліцензій, дозволів, сертифікатів, якості, відповідності не виявлено, інших документів щодо якості та походження тютюнових виробів не виявлено та учасниками огляду не надано.

Жінка пояснила, що цигарки придбала у невстановлених осіб через глобальну мережу «Інтернет» та зберігала в торговому павільйоні з метою подальшого збуту до моменту вилучення їх працівниками податкової міліції.

Суд визнав її винною у зберіганні, перевезенні чи придбанні товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю. Тютюнові товари іноземного виробництва суд конфіскував, а жінка повинна сплатити 454 гривні судового збору.  

Читайте також