У Рівному оновили залу, де депутати збираються на сесію (ФОТО)

У Рівному оновили сесійну залу міської ради на вулиці Поштовій. Саме тут на пленарні засідання збираються депутати. Ремонт обійшовся міській казні у близько 135 тисяч гривень і встигли все зробити за майже два тижні.

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян розповів, що почили роботи з заміни електропроводки. Надалі проштробили стіни та поховали туди проводи, які весь час просто лежали на підлозі. Також пошпаклювали і пофарбували стіни, оновили підвіконня й жалюзі. Також замість старого пильного ковроліну встелили ламінат.

«Ми розпочали перевіряти електропроводку – були проблеми в роботі системи «Рада». З’ясувалось, що ресурс проводки використано. Тож вирішили поміняти, а це потягнуло за собою інші роботи -  заховали проводи, пошпаклювали, пофарбували стіни. Стара підлога теж використала свій ресурс, ми замінили її на сучасну. Після оновлення залу наші депутати будуть по-іншому працювати – ще краще», - додав Віктор Шакирзян.

У залі замінили освітлення – тепер там енергоозберігаючі лампи, а також додали розеток. Старі дерев’яні двері теж оновили – нині вони білі пластикові.  

Наразі роботи на завершальному етапі, тож у четвер депутати Рівнеради зберуться на чергове пленарне засідання вже в оновлену залу.

Читайте також