У Рівному просять відремонтувати тротуар та частину дороги на Курчатова

Мешканці вулиці Курчатова, що у Рівному, звернулись до бюджетної комісії Рівненської міської ради щодо проведення капітального ремонту тротуару.

За словами мешканців вулиці, ремонт потрібен тротуару з правої сторони вулиці, з лівої тротуар взагалі відсутній.

У 2018 році був затверджений проект з проведенням експертизи на капітальний ремонт вулиці Курчатова на ділянці від перехрестя вулиці Енергетиків до будинку №60.Кошторисний розрахунок вартості проекту складає 12 млн. гривень. Витрати на виготовлення проекту склали біля 200 тисяч гривень.

У 2019 році депутати не виділили кошти на ремонт вулиці.

Один із членів бюджетної комісії зазначив, що12 мільйонів – це значна сума, тому є пропозиція розділити фінансування на кілька етапів.Проїжджа частина також потребує ремонту, адже відрізок дороги у 200 метрів дуже пошкоджений і під час дощу автомобілі потопають у воді.

Мешканка вулиці Курчатова, яка була присутня на засіданні бюджетної комісії, розповіла, що неодноразово зверталась до міського голови:

«Неможливо дійти до зупинки з нашої вулиці. Дуже багато калюж та бруду. Якщо не багато опадів, то ще нічого, але коли злива, то ми просто заблоковані. Далі нам вже немає куди звертатись».

Депутати перенесли розгляд цього питання на наступне засідання бюджетної комісії, яке відбуватиметься 10 березня, у вівторок.

Читайте також