У Рівному рятувальники перевірили готель та кінотеатр

фото - Фейсбук

Рівне: рятувальники провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування у кінопалаці «Україна» та в готелі «Централь», пише Головне управління ДСНС у Рівненській області.

29 листопада рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини у відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного реагування, провели практичне відпрацювання у кінопалаці «Україна» та в готелі «Централь».

Співробітники ДСНС звернули увагу на дотримання вимог нормативних документів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки відповідальними посадовими особами об’єкта, перевірили стан зовнішнього протипожежного водопостачання та відпрацювали проведення оперативних дій аварійно-рятувальних підрозділів з ліквідації надзвичайних ситуацій та пожеж у разі їх виникнення.

В ході відпрацювання документів оперативного реагування та іншої необхідної документації з керівництвом об’єкту було обговорено комплекс заходів для успішного проведення оперативних дій аварійно-рятувальних підрозділів з ліквідації надзвичайних ситуацій та пожеж у разі їх виникнення із залученням пожежної техніки та особового складу пожежно-рятувального підрозділу.

Читайте також