У Рівному тренер пішов у відставку

Рівненський футзальний клуб "Кардинал" днями зазнав найбільшої поразки у нинішньому сезоні. Рівняни у Херсоні програли чемпіону Екстра-ліги "Продексіму". Підопічні Станіслава Гончаренка пропустили вже на перших секундах, на третій хвилині рахунок був 0:2, а на п’ятій – 0:3. У підсумку поразка – 0:8. Це четвертий програш рівнян в нинішньому чемпіонаті, в інших чотирьох матчах у нашої команди – перемоги.

Щодо розгромного рахунку, то для рівненського клубу це не є антирекордом. У 2008-му році міні-футбольний клуб "Рівне" поступився львівській "Енергії" – 0:9. Також нагадаємо, що в минулому чемпіонаті рівняни зазнали двох поразок з рахунком 0:7. Наступний матч "Кардинал" проведе 8 грудня у Хмельницькому проти "Сокола".

І як стало щойно відомо з офіційних інформаційних ресурсів "Кардинала", клуб припинив співпрацю з головним тренером Станіславом Гончаренком.

Нагадаємо, Заслужений тренер України, шестиразовий чемпіон України та шестиразовий володар Кубка України очолив рівненський клуб влітку 2018-го року. Під керівництвом Станіслава Гончаренка "Кардинал-Рівне" зіграв 41 матч у чемпіонаті України, національному Кубку та Кубку ліги. У цих зустрічах рівняни здобули 15 перемог, шість разів зіграли внічию та зазнали 20 поразок.

– Команда, очевидно, не може боротися за медалі. А перед командою в цьому сезоні поставлене було завдання – комплект медалей. І з усіма прямими конкурентами ми по всіх статтях програли, - ккаже президент "Кардинала" Володимир Валявка.

Отримати коментар щодо відставки від Станіслава Гончаренка нам не вдалося, він на телефонні дзвінки не відповідав. Наступний матч "Кардинал" проведе вже 8 грудня у Хмельницькому проти "Сокола".

Читайте також