У Рівному відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада з міського будівництва та господарства

У НУВГП, відповідно до наказу МОН України від 28.11.2018 року № 1313, відбулася (вже втретє!) Всеукраїнська студентська олімпіада з міського будівництва та господарства.

Відкрив захід своєю промовою ректор Віктор Мошинський.  Очільник закладу привітав учасників, відмітив значимість ННІБА в університеті, як одного з фундаментальних інститутів, та  професії інженера-будівельника, котра завжди затребувана на ринку праці та є у тренді.

Згодом, зі своїм напутнім словом до учасників олімпіади звернувся і професор кафедри міського будівництва КНУБА Микола Осєтрін.

Учасники змагань представляли  14 ЗВО України, в яких готують фахівців спеціальності «Міське будівництво та господарство». Усі вони демонстрували  свої теоретичні знання і практичні навички у трьох секціях:  «Планування та благоустрій міст», «Міський транспорт, вулиці та дороги» й «Утримання міської забудови».

Одночасно компетентне журі оцінювало роботи огляду-конкурсу магістерських і бакалаврських робіт, дипломних і курсових проектів з профільних навчальних дисциплін спеціалізації «Міське будівництво та господарство» у  наступних номінаціях: благоустрій та реконструкція міських територій; утримання міської забудови; міські вулиці та дороги; міський транспорт; інженерна підготовка міських територій. До речі, тематика представлених робіт та проектів стосувалася реновації громадських забудов, реконструкції територій, вулично-дорожніх мереж, транспортних і пішохідних зв’язків, енергоаудиту будівель, благоустрою та озеленення тощо.

Більше фото у 

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю

Читайте також