У Рівному виявили чотири порушення виборчого законодавства

Фото - Громадське Черкаси; Ілюстративне фото;

У ніч із 18 на 19 квітня в Рівному на вулиці Грушевського поліцейські виявили чоловіка, який розповсюджував агітаційні матеріали. Як повідомляють у відділі комунікації поліції області, патрульні помітили 56-річного жителя Рівного, котрий клеїв матеріали із символікою одного із кандидатів у Президенти України без вихідних даних про тираж та установу, яка їх надрукувала. Чоловік не надавав жодних пояснень своїх дій, допоки не дочекався адвоката. Його доставили до віддлу поліції для складання адмінпротоколу. 

О пів на 5 ранку на вулиці Ніла Хасевича патрульні виявили 28-річного чоловіка, який клеїв агітаційні листівки у невстановлених для цього місцях - на електроопорах та парканах. Як зазначають у поліції, ці матеріали вже мали вихідні дані. Дільничний офіцер склав на рівнянина матеріал за фактом порушення правил благоустрою.

А вже сьогодні, 19 квітня, на вулиці Словацького поліцейські виявили 16-річну дівчину, яка розміщувала наліпки зі символікою одного із кандидатів, які не мали вихідних даних. До того ж, у її знайомого виявили контрагітаційні листівки,  із зазначенням фізичної особи-замовника, інформація про якого викликає сумнів. Поліцейські склали адмінматеріали та скерували їх на розгляд суду. 

До слова, завтра, 20 квітня - День тиші, тобто, заборонена будь-яка агітація. 

 

Читайте також