У Рівному волонтери допомагають містянам боротися зі снігопадом та доїжджати до роботи

Міський голова Рівного Олександр Третяк подякував волонтерам за допомогу у боротьбі з негодою. Також мер розповів про можливість для працівників критичної інфраструктури добиратися до місць роботи.

Зокрема, за словами пана Третяка, медики, вихователі дитячих садків та вчителі можуть звертатися до волонтерів у Телеграм-каналі "Волонтери Рівного", які допоможуть оперативно дістатися до місця роботи.

"Хочу подякувати громадській організації "4х4". Це волонтери Рівного, які мають автівки з високою прохідністю. Вони об'єдналися та цілу ніч допомагали мешканцям міста та упродовж сьогоднішнього дня також включені у процес. Є Телеграм-канал "Волонтери Рівне", де ви можете писати свої потреби і волонтери на автомобілях високої прохідності будуть допомагати вам", - зазначив пан Третяк.

Допомога волонтерів знадобилась під час погіршення погодних умов цієї ночі.

"Зокрема, вночі в районі басейну волонтери допомагали водію вантажівки, який не міг піднятися вгору. Також вони допомагали звичайним людям, зігрівали чаєм, доставляли бездомних людей до пунктів обігріву", - додав міський голова.

Читайте також