У Рівному засідав Координаційний комітет громадського бюджету

Учора в Рівному відбулось засідання Координаційного комітету громадського бюджету. Він нараховує 21 особу - це представники політичних партій, громадських організацій та виконавчих органів Рівнеради.

Учасники обрали голову, заступника та секретаря комітету. 

Головою Комітету став міський голова Рівного Олександр Третяк, його заступником – секретар міської ради Віктор Шакирзян, а секретарем – головний спеціаліст відділу інформаційного забезпечення Кароліна Круглик.

"Громадський бюджет міста - один з головних інструментів залучення людей до вирішення важливих для громади питань. Сформували кординаційний комітет, який допоможе усім нам ефективніше використовувати цей механізм. В складі комітету порівну представлені представники виконавчої влади, депутатського корпусу та громадських організацій", - зазначив Віктор Шакирзян.

На засіданні визначили обсяг коштів громадського бюджету Рівного на 2021 рік для великих та малих проєктів: 7 млн.грн та 3 млн.грн. відповідно.

Також Комітет прийняв рішення про те, що мешканці смт.Квасилів можуть брати участь у громадському бюджеті Рівного – подавати проєкти та голосувати за них.

Нагадаємо, З 15-го квітня рівняни можуть подати свої проєкти на участь у Громадському бюджеті для реалізації у 2022-му році. Термін подачі триватиме до 29-го травня. 

Мешканці можуть подавати "великі" - від 250 тисяч до мільйона гривень та "малі" - до 250 тисяч гривень проекти. 

Одна людина може подати не більше трьох малих проєктів та трьох великих проєктів. 

Подати проєкт можна тут: https://rivne.pb.org.ua/

Читайте також