На Рівненщині раптово пішла з життя вчителька математики

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Померла вчителька математики із села Морочне Світлана Аркадіївна Галевська. Її згадують як мудру, чуйну, добру людина, яка ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

"Світлана Аркадіївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки і не скористаємося її мудрою порадою. Нехай добрий, світлий спомин про Світлану Аркадіївну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, учнів, усіх, хто її знав, любив та шанував", - зазначає Марія Тишковець.

"Раптово обірвалося життя Світлани Аркадіївни. Школа осиротіла.Біль розриває груди, сумують всі. Адже ніколи вона не зайде у клас, не розпочне урок. Але назавжди залишиться в пам'яті друзів, односельців, учнів, педагогів", - додає Марія Трембіцька.

"Це була людина великої християнської душі. Байдужість для неї була не притаманна. Серце як губка вбирало в себе всі проблеми, радощі та болі якими жило суспільство, Аркадівна любила своє Морочно, кожну людину в ньому, кожного свого учня, кожну квітку і тваринку...то чи може таке серце витримати вічно? коли навколо несправедливості , людської біди й горя так багато. Раненько пішла у Кращі світи, щоб там доглядати за квітами у райському Саду. Так як доглядала за квітником біля рідної церкви", - згадує про неї Павло Дубінець. 

Колектив сайту "Рівне Медіа" висловлює співчуття з приводу смерті Світлани Аркадіївни.

Читайте також