У центрі Рівного закривають тенісний корт

На вулиці Соборній у Рівному розпочали демонтаж тенісного майданчику зі штучним покриттям. Власник ділянки, Служба безпеки України, вирішила не продовжувати термін оренди громадській організації «Тенісний клуб ОК», яка близько 15 років винаймала цю територію та облаштувала на ній тенісний корт.

– Зараз управлінням СБУ вивчається можливість побудови багатоквартирного будинку, або міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Оскільки у нас в управлінні немає можливості його побудувати, тому зараз вивчається можливість, що можна там зробити. Але все одно всі проекти будуть погоджуватись з містом. Цільове призначення ділянки поки не змінено, на даний момент тільки розірвано договір з попереднім орендавцем, – розповіла прес-секретарка СБУ у Рівненській області Інна Ілючок.

Прихильники тенісу наразі підшуковують нову ділянку, де зможуть облаштувати тенісний майданчик. Крім цього, ведуться перемовини щодо тимчасового користування вже звичною територію за «Сієстою» – принаймні до осені. Про це розповів керівник ГО «Тенісний клуб ОК» Олег Кисіль.

Читайте також