Уже 5 фермерських господарств Рівненщини підписало аграрні розписки

http://www.rv.gov.ua

П’ять фермерських господарств оформили аграрні розписки на суму понад 50 мільйонів гривень. Це дало можливість агровиробникам отримати доступне кредитування під заставу майбутнього врожаю. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Угоди з кредиторами уклали підприємства - «ІДЕК-2006» на Острожчині, «Мізоцьке ремонтно – транспортне підприємство» на Здолбунівщині, «АГРООРГ» на Кореччині, «Агрофонд» на Березнівщині та «Рівнеагроленд», що у Рівненському районі.

Під розписку аграрії отримали позичені гроші. А розплачуватися будуть майбутнім врожаєм кукурудзи, ріпаку озимих сортів, зерна соняшника, пшениці та гороху.

Нині в Рівненській області є 35 банків, фінансових установ, підприємств та представництв багатьох національних компаній, що готові надавати кошти та матеріально-технічні ресурси агровиробникам за аграрними розписками. З переліком зазначених компаній можна ознайомитись в рубриці «Аграрний ринок».

За додатковою інформацією щодо оформлення аграрних розписок можна звернутися до координатора проекту «Аграрні розписки в Україні» у Рівненській області Тараса Веремейчика (тел. +38(097)8063183,+38(099)9124526) або безпосередньо до представника компанії, що зазначена в переліку.

Проект «Аграрні розписки в Україні» впроваджується Міжнародною фінансовою корпорацією в партнерстві зі Швейцарською Конфедерацією.

Читайте також