Вакуумно-роликовий масаж: показання, ефект, обмеження

Серед величезної кількості косметологічних процедур популярністю користується вакуумно-роликовий масаж. Для його проведення застосовуються спеціальні апаратні установки, які дозволяють ефективно моделювати фігуру, видаляти жирові відкладення та підвищувати тонус шкіри. Представники компанії MedicaLaser зазначають, що таке обладнання забезпечує приголомшливу дію без будь-яких зусиль з боку пацієнта. Повний курс процедур дозволяє активізувати обмінні процеси, покращити стан шкіри та забезпечити помітне омолодження.

Основні показання до проведення процедури

На цю мить існує широкий асортимент установок для вакуумно-роликового масажу. Вони відрізняються функціональними можливостями, насадками та характеристиками, з якими можна ближче ознайомитися на цій сторінці – https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/vakuumno-rolikovyj-massazh/. При цьому сучасні установки дозволяють вирішити такі фізіологічні проблеми:

  1. Апаратна дія дозволяє швидко розщепити підшкірні жирові клітини без виснажливих тренувань та дієт.
  2. Процедури ефективно борються з целюлітом незалежно від стадії. За 10 сеансів можна позбутися «апельсинової кірки» та повернути здоровий вигляд шкіри.
  3. Це дієвий спосіб підвищення еластичності шкіри та нормалізації тургору. Таким чином апаратний масаж протидіє розтяжкам, в'ялості та провисанню шкіри.
  4. Масаж показаний лікарями після косметологічних операцій та травм, що дозволяє відновити нормальне кровопостачання тканин.

Ці фактори підтверджують, що вакуумно-роликовий масаж – це унікальний спосіб без особливих зусиль привести своє тіло у форму та покращити стан шкірних покривів. При цьому процедура може бути призначена лікарем або за власним бажанням, щоб привести тіло в норму.

Зони обробки

Апаратний масаж проводитися практично на всіх ділянках тіла. Все ж таки використання вакуумно-роликової головки актуально в таких областях:

  1. Декольте. Масаж сприяє відновленню еластичності тонкої шкіри. Ліфтинг-ефект дозволяє усунути втомлений зовнішній вигляд та в'ялість.
  2. Шия та обличчя. Саме у цій зоні швидше виявляються вікові зміни у вигляді зморшок, мішків під очима тощо. Апаратна обробка стимулює вироблення еластину та колагену, що дозволяє повернути свіжість та молодість.
  3. Живіт та поперек. Багато дівчат спостерігають появу розтяжок та провисання шкіри, які також усунуть вакуумно-роликові процедури.
  4. Стегна та сідниці. Зони схильні до накопичення жирових клітин та утворення целюліту. Все це можна забрати за повний курс обробки.

Зазвичай, тривалість одного сеансу становить 30-60 хвилин. Кількість процедур залежить від стану та поставлених цілей, через що розраховується індивідуально.

Кому не варто проводити апаратний масаж

Незважаючи на безпеку та безболісність впливу вакуумно-роликових установок, є низка обмежень. Лікарі не рекомендують цю косметологічну процедуру в таких ситуаціях:

  • годування груддю чи вагітність;
  • захворювання кровоносної системи, що супроводжуються ускладненим відтоком крові чи лімфи;
  • наявність злоякісних утворень є протипоказанням до проведення;
  • забої, порізи та інші травми шкіри чи м'яких тканин;
  • варикоз та тяжкі патології нирок.

Не маючи таких обмежень, пацієнти можуть безпроблемно проходити апаратний масаж та  швидко трансформувати своє тіло без особливих зусиль. Все ж таки перед початком курсу потрібно пройти обстеження, щоб не допустити прояву побічних ефектів від прихованих патологій.

Читайте також