Від отриманих унаслідок мінометного обстрілу поранень помер Воїн із Рівного

Від отриманих унаслідок мінометного обстрілу важких поранень помер військовослужбовець Сергій Ковалевич із Рівного.

Про це повідомив в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

Сергій Ковалевич народився 26 жовтня 1976 року в Рівному. Спочатку навчався в рівненській школі № 8, а в старших класах – у селі Глинне Рокитнівського району. Далі була служба в армії впродовж двох років. Чоловік працював у столярних цехах; мав справді золоті руки та розбирався в усьому, за що брався. Любив свою дружину та двох дітей - доньку й сина. Прочитав масу книг, був усебічно розвиненою людиною. Тому не випадково побратими на фронті дали Сергієві позивний «Гугл», адже на всі запитання він знав відповідь.

На початку повномасштабного вторгнення чоловік із братом Олегом були в Польщі. Олег повернувся до України наступного ж дня, а менше, ніж за місяць боронити країну приїхав і Сергій. Спочатку було злагодження, навчання на полігоні, після чого - виконання бойових завдань. У липні 2022 року військовослужбовець отримав поранення. Але все це не зупинило Сергія від повернення на фронт, адже він завжди казав: хто як не я буде боронити країну. Чоловік прагнув, аби діти ним пишалися.

На жаль, на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу Сергій отримав важкі поранення, від яких помер 13 червня 2024 року.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 19 червня, о 9.30 на майдані Незалежності. Поховають його на Алеї Героїв кладовища «Нове».

Читайте також