Від початку року на Рівненщині сталося понад 650 пожеж (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

26 червня співробітники оперативно-рятувальної служби Рівненщини проаналізували власну роботу за перше півріччя. Підсумкова нарада відбулась на базі аварійно-рятувальної частини в с. Городище У заході взяли участь керівники всіх структурних підрозділів ДСНС краю.

Присутні проаналізували роботу підпорядкованих підрозділів з питань реагування на надзвичайні ситуації, обговорено стан організації запобігання надзвичайним ситуаціям, питання щодо організації роботи по зміцненню дисципліни, ведення індивідуальної, виховної роботи в підрозділах області та заходи щодо її покращення, стан утримання матеріально-технічної бази підрозділів області тощо.

Зокрема, впродовж першого півріччя зафіксовано 2 надзвичайні ситуації,  473 випадка виявлення ВНП, 47 разів виїзджали на  ліквідацію наслідків ДТП. Щодо пожеж, то за звітний період на території Рівненщини їх зареєстровано 655.

З огляду на це, а також через те, що в області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки питання пожеж у екосистемах є досить актуальним, тож Головним управлінням та його підпорядкованими підрозділами вживається ряд заходів, щодо запобігання таким загоранням.

Під час наради заступник начальника обласного управління полковник Юрій Корецький визначив основні пріоритети в роботі на найближчий період часу. Серед головних завдань рятувальників – запобігання виникненню пожеж в екосистемах, особливо у лісових масивах, та широкомасштабна інформаційно-роз’яснювальна робота з населенням щодо запобігання пожеж та загибелі людей.

По закінченню наради всі присутні керівники підрозділів на чолі з керівництвом області прибули до навчально-тренувального комплексу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій де відбулися показові тренування Служби порятунку Рівненщини.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також