Від завтра відновить роботу заклад для профілактичного лікування працівників Рівненської АЕС

З 2 вересня 2020 року санаторій-профілакторій (СП) Рівненської АЕС відновлює медичне обслуговування та профілактичне лікування працівників електростанції без відриву від виробництва. Про це повідомили у пресслужбі АЕС.

Від початку введення карантинних заходів, спрямованих на протидію коронавірусній хворобі, медперсонал санаторію-профілакторію тричі на добу здійснює передзмінний скринінг температури тіла усього персоналу, який перетинає контрольно-пропускні пункти електростанції.

За рішенням штабу РАЕС щодо запобігання захворюваності на COVID-19, з 1 вересня відновлено комплекс лікувальних заходів для персоналу та ветеранів підприємства у санаторії-профілакторії. Робота закладу здійснюватиметься із дотриманням усіх карантинних вимог.

Черговий заїзд для пацієнтів стартує вже 2 вересня й триватиме до 24 числа поточного місяця. Кваліфікований штат лікарів та медсестер реалізовуватиме комплекс лікувальних процедур за індивідуальними програмами під певні діагнози та чутливість організму кожного пацієнта.

За словами головного лікаря СП РАЕС Світлани Слободіної, на сьогоднішній день у закладі використовується більше 100 різноманітних фізіотерапевтичних апаратів, зокрема останній придбано минулоріч – сучасний апарат ударно-хвильової терапії. Окрім цього, наразі завершено ремонт кімнат відпочинку третього поверху.

 

Читайте також