Виш із Рівного посів 26-е місце в міжнародному рейтингу

НУВГП посів 26 місце в міжнародному рейтингу HE Higher Education Raking 2024. 

Про це повідомляють у пресслужбі вишу. 

Зазначається, що заклад набрав 7658 балів серед 303 закладів вищої освіти, академій та науково-дослідних навчальних закладів, науково-дослідних інститутів.

Проєкт рейтингу вищої освіти HE Higher Education – це науковий, академічний та дослідницький проєкт, який спрямований на рейтингування закладів вищої освіти за низкою критеріїв та показників, котрі відображають ефективність та сприяють покращенню роботи закладу вищої освіти.

Діяльність закладів вищої освіти оцінюється відповідно до методології рейтингу, а результати  публікуються щороку в грудні місяці.

Відповідно до методології HE Higher Education Ranking  рейтинг спрямований на підвищення рівня роботи ЗВО за низкою критеріїв, кожен з яких включає ключовий показник ефективності (KPI), що відображає загальний рівень роботи вищої освіти,  установи.

HE Higher Education Ranking включає 25 загальних критеріїв і стандартів, а також 138 результатів показників, кожен з яких має свою вагу та відсоток.

За результатами рейтингу НУВГП нагороджено сертифікатом за підтримання високого рівня освіти та досліджень, внесок у просування знань та інновацій.