Вже відомо, коли відкриють оновлений футбольний майданчик на вул. Макарова в Рівному

Фото - відкриті джерела

Дослідження, проведене напередодні Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 показало, що 84% українців вірять, що оновлення спортивних майданчиків для гри у футбол не тільки підвищує цікавість до гри, а й позитивно впливає на місцеву громаду. Кожен другий українець вірить в об’єднуючу силу футболу*. Великі спортивні події надихають не тільки звичайних уболівальників, але і великий бізнес на великі справи. 

У квітні стартувала Всеукраїнська соціальна ініціатива «Передай пас», в рамках якої Mastercard разом з партнерами оновлює 14 футбольних майданчиків у 12 містах України. Компанія Mastercard разом з ТАСКОМБАНКОМ готова представити результати у Рівному.

Запрошуємо вас на офіційне відкриття оновленого футбольного майданчика у Рівному, що відбудеться 15 червня (п’ятниця) об 11:00 за адресою вул. Макарова, 10. Початок акредитації о 10:45.

З вітальними словами під час офіційної церемонії відкриття до гостей звернуться:

  • Володимир Хомко, міський голова Рівного;
  • Денис Раковський, директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК»;
  • Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.

У рамках заходу ми також проведемо товариський матч за участі дитячих футбольних команд.

Просимо всіх гостей події утриматись від взуття на підборах для комфортного перебування на футбольному майданчику. Будь ласка, підтвердіть свою присутність на події, звернувшись до Алли Андрущенко ([email protected], +38 068 806 79 86).

*Дослідження проведене КМІС на замовлення Mastercard, 2018

Читайте також