Як ревнують представники різних знаків Зодіаку?

Ілюстративне фото

Ревнощі – дуже згубне почуття. Часом воно призводить до депресій, нервових зривів і, що завжди дуже сумно, до розлук з коханими. В тій чи іншій мірі ревнують всі люди, просто хтось не вважає це проблемою, а спокійно пригнічує в собі це почуття, а хтось геть втрачає спокій.

Отож, як ревнують представники різних знаків Зодіаку - читайте у статті.

Овен

Це один з найбільш запальних знаків Зодіаку в момент ревнощів. Це почуття просто застилає Овнам очі, і вони починають вести себе агресивно і вкрай запально.

Телець

Якщо представники цього знака починають підозрювати партнера в зраді, то тут же починають своє таємне розслідування. Поки вони не будуть впевнені в своїх підозрах на 100%, то не стануть псувати свої стосунки.

Близнюки

Вони завжди доводять до відома партнера, якого починають ревнувати. Далі все залежить від нього. Якщо партнер почне звинувачувати Близнюків в надмірній ревнивості, то це призведе до сварки.

Рак

Вони дуже наївні, тому до останнього не помічають зради. Якщо ж Рак переконаний в тому, що йому зраджують, то буквально спалахне від злості і просто піде від партнера. Без сцен ревнощів.

Лев

Вони люблять відчувати себе вільно, але ось партнеру цього не дозволяють. Найменший “поворот не туди” і Леви вже влаштовують сцени ревнощів.

Діва

Дуже ревниві, але не показують цього в відкриту. Вони дуже підозрілі і схильні до тривалого аналізу того, що відбувається. Якщо ви застукали їх на ревнощах, то тоді вже їм доведеться зізнатися в своїх підозрах.

Терези

Вони теж ревнують у відкриту, але при цьому мають потребу в тому, щоб їх підозри скоріше спростували.

Скорпіон

Найбільш ревнивий знак Зодіаку. Вони просто спалюють своїми ревнощами, тому краще не доводити до подібних ситуацій. Якщо ви вибрали собі Скорпіона в партнери, то не давайте приводу для скандалів.

Стрілець

Вони ніколи не визнають своїх ревнощів. Якщо ж це станеться, то приведе до кінця відносин. Вся справа в гордині.

Козоріг

Вони часто ревнують, але швидкоплинно, тому про це навіть не варто говорити партнеру.

Водолій

Вони рідко ревнують, але завжди тримаються за “своє”, тому, якщо привід для ревнощів з’явиться, вони тут же включать інстинкт завойовника.

Риби

Вони не особливо ревниві, але вимагають від партнерів поваги і вірності. Якщо вони відчують брак уваги, то почнуть шукати заміну того, хто їх обділив.

Джерело

Читайте також