Як ревнують різні знаки Зодіаку

Фото ілюстративне

Трохи ревнощів стосункам не зашкодить, а ось інтенсивна форма цього почуття може стати фатальною для стосунків. Дізнайтеся, які зі знаків зодіаку найкраще контролюють ревнощі, а які – поводяться буквально як божевільні ревнивці.

Овен

Овнам важливо, щоб стосунки ґрунтувалися на довірі. Тому партнер, який обманює чи лицемірить, змушує Овна жахливо ревнувати. Недовіра та почуття незахищеності ще більше посилюють його ревнощі, тому партнерові Овна важливо бути з ним максимально відкритим, а не тікати від проблем.

Телець

Цей знак Землі мріє про тихе сімейне щастя, а також про здорові та гармонійні стосунки. Саме тому, якщо Тельці починають відчувати найменший сумнів у вірності партнера, у них прокидається «детектив». Ці знаки зодіаку докладають усіх зусиль для того, щоб з’ясувати, що насправді відбувається. І якщо в Тельців вийде знайти найменші докази невірності, то партнерові не поздоровиться.

Близнюки

Люди, народжені під цим знаком, за своєю природою не ревниві, але часом все ж таки їх охоплюють підозри. Цікаві та спраглі до дій, Близнюки починають блукати лабіринтами своєї уяви в пошуку доказів невірності, які посилюються почуттям ревнощів, що робить їх дуже нещасними.

Рак

Представники цього знака дуже рідко відчувають ревнощі, тому що більшу частину часу вони засліплені любов’ю. Раки настільки сильно прив’язуються до людини, яку люблять, що їм і ні на мить не може спасти думка про зраду. Але якщо все ж таки вони знаходять причину для сумнівів, це вражає Раків до глибини душі. Вони рідко прощають зраду, але якщо все ж таки вирішать залишитися у відносинах, згадуватимуть про завдану їм рану до кінця життя.

Лев

Людей, що народилися під цим знаком, ревнощі засліплюють досить часто. Причиною цього є або гордість, або страх бути недостатньо коханими. «Ревіти» Лев зазвичай починає не через втрачене кохання, а через безпорадність, яку він відчуває. Леви чекають від партнера дуже багато й саме тому часто ревнують.

Діва

Діви можуть спеціально своєю поведінкою провокувати почуття ревнощів у партнера. Вони люблять домінувати у відносинах, намагаючись тримати під повним контролем як свого партнера, так і власні почуття. Із цієї причини людина, яка любить Діву, згодом стає жахливим ревнивцем, що призводить до постійних з’ясувань відносин.

Терези

Представники цього знака просто люблять своїх партнерів. Вони не ревниві й готові багато віддати за кохання. Але якщо Терези відчувають, що партнер починає користуватися їхньою добротою та терпінням, тоді стають непередбачуваними й навіть небезпечними. Їхні ревнощі можуть вилитися в щось неконтрольоване, тому краще не вступати з Терезами в затяжні конфлікти.

Скорпіон

Скорпіон - дуже ревнивий знак зодіака. Вони зазвичай ревнують свого партнера до всіх і кожного. Скорпіони відрізняються особливою чутливістю, і саме тому їм часто буває дуже важко стримувати та контролювати свої емоції, зокрема й почуття ревнощів.

Стрілець

Люди, що народилися під цим знаком, досить ревниві, у чому вони ніколи не зізнаються, тому що це зачіпає їхню гордість. Факт невірності вони прощають, але продовжують пам’ятати про нього до кінця життя. Саме тому за перших же сумнівів представникам цього знака варто розставити всі крапки над «i», щоб ситуація не перетворилася на проблему, яку неможливо вирішити.

Козеріг

Представники цього знака ніколи не забувають і не прощають усе те погане, що робить їхній партнер. Хоча це звучить дивно, але Козероги зовсім не ревниві, тому вони ніколи не починатимуть стеження за коханою людиною, щоби тільки розвіяти власні сумніви. Але якщо все ж таки Козеріг дізнається про те, що його обдурили, він відразу ж зачинить двері перед носом партнера, що означатиме неминучий кінець стосунків.

Водолій

Водолії зазвичай ревнують рідко. І якщо це почуття навіть оселяється в їхньому серці, то представники цього знака зодіаку намагаються сховати його за саркастичною поведінкою. Зрозумівши, що їхні ревнощі були виправдані та що їх справді обдурили, Водолії не розбираються, а просто закінчують історію кохання назавжди.

Риби

Ревнощі – це почуття, яке переслідує представників цього знака впродовж усього шляху відносин. Риби від свого партнера просять багато, багато кохання й уваги. Із цієї причини цим знакам зодіаку дуже важко пробачити навіть незначні помилки.

Читайте також