Як рівняни разом вболівали за збірну України у фан-зоні «На Щасливому»

Вболівати за улюблену збірну з футболу просто неба вже стало гарною традицією для мешканців та гостей житлового котеджного містечка «На Щасливому». Не винятком став і нещодавній футбольний матч за участю збірної України. Як відомо, 22 червня відбувся поєдинок XVI чемпіонату Європи з футболу між національними збірними України та Австрії.   

Підтримати свою команду у вихідний та святковий день, до найбільшої у місті фан-зони завітало чимало рівнян та гостей громади.

Зважаючи на спеку, кожен мав змогу пройти «водний контроль», освіжившись струйками прохолодної води. Футбол усі присутні мали змогу переглянути з великого лед-екрана, розміщеного на будівлі майбутнього торговельно-розважального центру. Трансляцію заходу та технічний супровід забезпечила ITV media group. Для зручності вболівальників, змагання можна було прослухати і на частоті 90,9 ФМ «радіо Ритм».

Віктор Шакирзян та команда «Рівне Разом» забезпечили фан-зону дитячими ігровими батутами, аби малеча мала змогу сповна повеселитись під час того, коли дорослі вболіватимуть за рідну збірну. Окрім того, кожному на згадку прихильники «Рівне Разом» дарували біленькі брендовані кульки. Також усі охочі мали змогу сфотографуватись у фан зоні на банері команди «Рівне Разом».  

Місцеві виробники частували присутніх охолоджуючими напоями та смачними стравами.

Вже традиційно підтримати українську збірну завітали представники народного клубу «Верес».У фан зоні був встановлений намет, в якому усі охочі мали змогу придбати сувенірну продукцію клубу.

Віталій вперше вболіває за збірну України у такому форматі. Каже, що дуже задоволений:

- У всіх наших реаліях на стадіон не охоче хочеться їхати. Лишається лише тут, у фан зоні. Тому, добре що вона є. Я живу тут поряд. Мені взагалі не проблема – вийшов стола зайняв. Зараз чекаю на своїх рідних, - зазначив чоловік.

Попри потужну атмосферу у фан зоні та намагання ведучого футбольного свята Павла Дмитришина підтримати настрій вболівальників, українським гравцям не вдалося отримати перемогу над австрійцями, або зіграти внічию. Тому, запланована дискотека після завершення матчу зібрала на майданчику небагато охочих.

Читайте також