Як у Рівному відзначатимуть Хелловін

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Хелловін традиційно відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. У Рівному з нагоди свята відбудеться низка тематичних заходів та вечірок.

У ТРЦ «Екватор» 31 жовтня кожен зможе відчути себе супергероєм з улюблених коміксів та фільмів. На гостей чекатимуть: тематичні фотозони, знижки до 70%, святкова музика від DJ, яскрава атмосфера фантастичного героїзму. На сторінці ТРЦ зазначають, що захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог. Початок о 15:00.

У кальян-барі «143.lounge» відбудеться тематична вечірка. На гостей чекає атмосфера страху та музики від якої мурашки по шкірі. Цього вечора виступатиме DJ Allegro. «Якщо ваш образ буде відповідати дрескоду, то за вхід ви отримаєте знижку в 50%», - йдеться на сторінці закладу.

У караоке-холл «Mozart» виступатиме дует «Goddess». «Це саме той момент, коли можна проявити свою 'темну сторону' - співати ще голосніше, танцювати ще драйвовіше», - повідомляють на сторінці закладу.

У нічному клубі «Лагуна» на Хелловін влаштують тематичну вечірку. На сторінці закладу зазначають, що буде страшно весело. Вхід – 150 гривень, у спортивному одязі – 1000 гривень.

У нічному клубі «Catarsis» 31 жовтня виступатиме ілюзіоніст Василь Сав’юк.

Нічний клуб «Zov» на Хелловін гарантує лише найкращі враження. У ніч з 31 жовтня на 1 листопада тут влаштують вечірку «Happy Halloween».

У пабі «Сталева гора» на Хелловін відбудеться закрита костюмована вечірка. На сторінці закладу обіцяють цікаві тематичні інтерактиви, страшенно смачні коктейлі, грим для усіх бажаючих додати у свій образ трохи хоррору. Професійний ілюзіоніст покаже на що здатні маги в час свята мертвих. Конкурс на найяскравіший хелоувінський костюм, а також дискотека, флешмоби, подарунки та багато іншого. Початок – о 18:00, вхід від 18+, вартість 100 гривень, обов’язкова попередня реєстрація.

Нагадаємо, традиція святкування Хелловіну в Україну прийшла із Заходу. У цей день вже стало традицією влаштовувати вечірки зі страшними костюмами, тематично оформлювати інтер'єр приміщень. Невід'ємним атрибутом Хелловіну є гарбуз.

В Україні щороку виникає дискусія з приводу доцільності святкування Хелловіну. Церква нерідко називає такі святкування злими, диявольськими. Однак це не заважає, здебільшого молоді, організовувати яскраві вечірки.

Читайте також