Як вибрати фотозону

Сьогодні облаштування фотозон виступає одним з обов’язкових елементів будь-якого свята або громадського заходу. Правильно підібраний декор та оригінальне оформлення – це можливість зробити яскраві фото на пам'ять. Плюс: можна підібрати декілька варіантів, що гарантує привабливість знімкам.

Цікавлять сучасні декор і фотозони? Є бажання стильно та незвично оформити приміщення, де будуть проходити свята або громадський захід? Переходьте на сайт egolist.ua та познайомтеся з шикарним асортиментом фотозон та елементів декору, використання яких допоможе в яскравому оформленні. Плюс: є можливість вибрати найбільш відповідний рівень цін, що відіб’ється на загальному кошторисі свята.

Секрети вдалого вибору

Вибираючи фотозону, треба детально познайомитися з різноманіттям моделей. Внаслідок популярності такого виду декорування сьогодні є можливість підібрати варіант, враховуючи особливості свята або заходу.

Параметри, які треба врахувати при виборі вдалої моделі фотозони:

  • конструкційні особливості;
  • площа приміщення, де буде встановлено декор;
  • побажання аудиторії.

Тепер докладніше. Сьогодні можна підібрати фотозону, яка встановлюється на підлогу. Це один з популярних варіантів, що не потребує складного монтажу. Якщо площа приміщення відносно невелика, є можливість встановити настінну конструкцію. Завдяки об’ємним елементам вона створює повноцінне поринання у простір, але, на відміну від першого варіанту, не займає багато місця. Альтернативний варіант – конструкції у вигляді арок, об’ємних фігур або інші 3d варіанти. Завдяки таким фотозонам є можливість створити цікаві фото, які наче заглиблюють у простір.

Важливий момент: наявність фотозони в приміщенні не повинна проносити дискомфорт як персоналу, що обслуговує, так і гостям. Тому, якщо захід проводиться на вулиці або на великій площині, є сенс вибирати масштабні елементи декору. У протилежному випадку варто зупинитися на компактних моделях.

Увага на тематику заходу

Завдяки показовому різноманіттю варіантів є можливість підібрати фотозону, враховуючи тему заходу. Наприклад, для весілля вибирають моделі з великою кількістю квітів і тематичними елементами (обручки, птахи, сонце та інші). Для дитячого дня народження можна підібрати варіанти з казковими персонажами або героями комп’ютерних ігор.

Якщо серед запропонованих варіантів ви не знайшли того, що шукали, створіть своє замовлення, опишіть, що саме вам потрібно, та чекайте на пропозиції.

Читайте також