Які премії отримали працівники виконавчих органів Рівнеради за минулий місяць?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За підсумками роботи в червні преміювали працівників виконавчих органів Рівненської міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Хомко.

Отож, начальники самостійних управлінь і служб отримали премію в розмірі 150% посадового окладу, їх заступники мають премію в розмірі посадового окладу.

Працівники виконавчих органів міської ради за підсумками роботи у червні отримали премії у розмірі не більше 30% від посадового окладу.

Також премію у розмірі 100% від посадового окладу міський голова призначив своїй заступниці Галині Кульчинській (надбавки за ранг, вислугу років, високі досягнення у праці та ін.), премію у розмірі 80% від посадового окладу отримає керуючий справами, 180% від посадового окладу отримає консультант міського голови, 130% від посадового окладу отримав водій мера за напруженість у роботі, ненормований робочий день, 90% від посадового окладу виплатили коменданту, 100% - премії водіям, 77% від посадового окладу отримають прибиральниці та ін. Більш детально тут.    

Нарахування і виплати премії за підсумками роботи за червень 2020 року проводять у межах фонду преміювання червня місяця і економії фонду оплати праці.  

Читайте також