Які знаки Зодіаку мають сталевий стрижень в характері

Фото - відкриті джерела

Стрижень людини проявляється в двох речах: умінні контролювати свої бажання і вміння їх виконувати. Деякі знаки Зодіаку досконало володіють цією здатністю. Принаймні так думають астрологи, інформує Кава з молоком.

Перше місце

Абсолютним лідером в рейтингу знаків зодіаку зі сталевим стрижнем несподівано для багатьох виявилися Риби. Так-так, ці трохи аморфні створіння, оточені флером загадкової непристосованості. Але насправді Риби – дуже сильний знак Зодіаку. По-справжньому зламати їх практично нереально. Вони мають воістину величезну силу волі, без упертості і якось непомітно вони гнуть свою лінію і без метушні, але точно і досить швидко рухаються до своїх цілей.

  • Риби – це прутик, який гнеться, але не ламається, і цей пластичний прутик насправді з міцного металу. Це парадокс, який з легкістю поєднують в собі здавалося б такі часом слабкі Риби.

Риби дуже проникливі, а ось розгадати їх справжнє Я дано небагатьом. Зрозуміти парадоксальний характер Риб складно, тому що навколишні просто не можуть собі уявити, що може бути так. Може бути так, як відчувають, думають і діють Риби.

Друге місце

Друге місце в рейтингу знаків Зодіаку зі сталевим стрижнем зайняв Скорпіон. Його уявна стриманість і простакувата благодушність часом вводять в оману оточуючих. І тільки деякі близькі знають, що ховається під маскою миролюбного спокою Скорпіона.

  • Скорпіон – це вода, яка заморожує свої бажання до пори до часу, а коли потрібно, вибухає гейзером. Але у нього є недолік, який завадив йому зайняти абсолютно лідерські позиції в рейтингу знаків Зодіаку зі сталевим стрижнем. Це його тривожність.

Скорпіон – критично-аналітичний знак Зодіаку, який при відсутності проблеми як такої здатний за допомогою кропіткого аналізу вичленувати її з самого здавалося б незначного приводу. Світ для Скорпіона ніколи не буде полем троянд, навіть якщо він раптом опиниться в центрі цього поля. Він завжди чекає удару або підступу, практично не дозволяючи собі просто по-людськи розслабитися. Це забирає досить багато життєвих сил і даремно витрачає багатий потенціал Скорпіона.

Третє місце

На третьому місці в рейтингу знаків Зодіаку зі сталевим стрижнем влаштувався Овен. Це безперечно сильний і енергійний знак, але разом з тим він дуже імпульсивний. І якщо в умінні здійснювати свої бажання йому ніяк не відмовиш, то з умінням стримувати їх є все ж деякі складності.

  • Овен гарячий, як і належить вогненному лідеру, він відкриває зодіакальне коло, а за ним уже йдуть всі інші. Але все ж йому іноді не вистачає терпіння, або навіть просто кажучи – він не вважає за потрібне терпіти.

Він йде вперед там, де інші починають боятися і зупиняються. Він частіше діє, ніж розмірковує. Але його ніяк не можна назвати безрозсудним і вже тим більше дурним або недалеким. Овни розумні і сприйнятливі до інформації, але гарячність і натиск все ж іноді беруть верх над продуманістю і навіть обережністю. Хоча останнє трапляється набагато рідше, ніж прийнято думати. Все-таки Овни частіше свідомо, ніж під дією емоцій дозволяють собі багато.

Читайте також