Які знаки Зодіаку найчастіше страждають від комплексів?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Зустріти не закомплексовану людину можна рідко, інформує Ukr.Media.

Найчастіше навіть під маскою впевненості, посмішки і сміливості криються сумніви в собі, своїх вчинках і власної зовнішності.

Астрологи розібралися, які знаки Зодіаку навіть не намагаються приховувати цілий вагон комплексів і психологічних проблем.

Близнята

Після першої зустрічі з Близнюками мало хто може припустити, що у цих життєрадісних і товариських хлопців є проблеми з самооцінкою.

Насправді, Близнята — це ходячий клубок з комплексів, який постійно знаходиться в страху зробити щось не так. Представники повітряного знака дуже залежні від громадської думки, найменша критика шокує їх і призводить до виникнення апатії.

Близнята намагаються не показувати своїх почуттів, відмахуючись і стверджуючи, що все нормально, проте люди, знайомі зі знаком не з чуток, прекрасно розуміють, яка буря емоцій пожирає його зсередини.

Близнята часто думають, що вони якісь не такі, погані і негідні мати те, чим володіють зараз, а тому постійно заганяються ночами, щоб до ранку знову натягнути задоволену маску.

Діва

Діва і завищені стандарти — це синоніми. Гаразд, якщо такі вимоги поширювалися б тільки стосовно інших, це півбіди.

На жаль, Діва навішує на саму себе стандарти ще більші, ніж на оточуючих, а тому постійно заганяється, варто хоча б одній дрібниці піти не за планом.

Планки, які задає собі земляний знак, захмарно завищені, але Діва не зовсім це розуміє, вважаючи себе винною у всіх смертних гріхах.

Вона постійно картає себе, каже, що не впоралася із завданням належним чином, і намагається придумати самопокарання.

Від подібного способу життя моральний стан в нормі точно не залишиться, тому Діви часто виявляються в кабінетах у психологів, потопаючи в проблемах з самооцінкою і відчаї, в які самі себе загнали.

Рак

Раки постійно проводять аналогії між собою і оточуючими людьми: у подруги народилася дитина, колега купила нові туфлі, друг отримав підвищення, поки у самого Раку кінь не валявся.

Про те, що всі люди різні, з різними потребами і запасами енергії, представники знака не замислюються.

Вони вважають, що справа виключно в їх непридатності і неповноцінності, а тому швидко знаходять привід, щоб комплексувати.

Раки це роблять з будь-яких приводів, починаючи від зовнішніх даних і закінчуючи добробутом, а для того, щоб зачепити знак до глибини душі, досить просто на нього «якось не так» подивитися.

Читайте також