Якісно та довговічно: скільки коштує ремонт квартири у 2024-му році?

Ремонт викликає у людей неоднозначні відчуття. З одного боку це оновлення домівки, новий і свіжий простір. З іншого — затрата сил, часу та коштів. Щоби цей процес приніс якомога менше негативних емоцій, варто обрати досвідчену компанію для проведення ремонтних робіт. Тоді вас не будуть турбувати через дрібниці, тож можна буде насолодитись процесом вибору матеріалів, елементів декору та своїми справами. За майже 20 років роботи у будівельній і ремонтній сфері, компанія NSDgroup зарекомендувала себе як надійний партнер і сумлінний виконавець робіт. 

На сайті компанії є онлайн-калькулятор, який допоможе потенційним замовникам прорахувати, скільки коштує ремонт квартири чи будинку. Такий сервіс допомагає визначити, який обсяг будівельних матеріалів та інших складових ремонту потрібен для певного приміщення. 

Також відразу можна переглянути вже завершені компанією проєкти. 

Скільки коштує ремонт помешкання та від чого залежить ціна?

Точно розрахувати наперед чи онлайн майже неможливо. І замовникам варто це враховувати. На вартість ремонту впливає:

  1. Об'єм втручання будівельників у існуючий архітектурний план. Часто після забудовників власники квартири чи котеджу хочуть знести до звести стіну, розділити кімнати тощо. Відповідно, це впливає на загальну вартість ремонту.

  2. Терміни реалізації. Всі знають, що за поспіх, але якісний ремонт потрібно доплачувати.

  3. Площа житла, складність і обсяг запланованих робіт.

  4. Матеріали для ремонту. Якщо дизайн-план помешкання передбачає складні процеси, декоративні стіни тощо, відповідно, вартість робіт зростає.

  5. Зміни побажань замовників у процесі ремонту. Часто буває так, що у ході ремонтних робіт власники помешкань вирішують додати або зменшити щось. Тож це зачасту відображається на ціні.

Компанія NSDgroup займається ремонтом квартир, будинків, приміщень, будівництвом будинків, проектуванням котеджів і будинків. Також у них можна замовити дизайн-проєкти інтер'єрів, прорахунки кошторисів, приклади кошторисів тощо. 

На чому не варто економити під час ремонту?

Нині в соціальних мережах можна зустріти різні відео та матеріали стосовно того, як зекономити під час ремонту. Однак, є речі, які не варто брати за мінімальними цінами:

  • Електрика, сантехніка та газопостачання. Це базові складові будь-якого приміщення, від якості яких буде залежати весь ремонт. Тож матеріали для цих робіт варто обирати лише перевірених виробників.

  • Вікна. Від якості вікон залежить комфорт проживання у оселі. Адже неякісні матеріали можуть провокувати запотівання, що з часом може призвести до плісняви. У той же час вікна мають захищати від шуму.

  • Вхідні двері. У першу чергу вони виконують найголовнішу функцію — захисну. Відповідно, і виготовлені вони повинні бути з якісних матеріалів. Тож обираючи дизайн дверей, звертайте увагу на їх міцність.

  • Штукатурка. Це один із видів чорнових робіт, від якого залежить якість і вигляд ремонту. Обирати варто надійні матеріали, аби через кілька років не мати проблем із сипучістю та тріщинами.

Звісно ж, логічним буде питання: так на чому можна зекономити під час ремонту?

Якщо ви маєте обмежений бюджет, можна придбати прості і мінімалістичні люстри. Вони виглядатимуть стильно у будь-якому інтер'єрі. Також це стосується штор, тюлі та інших елементів декору. Звісно, вони створюють затишок вдома, але сучасні модні тенденції змінюються дуже швидко, тож логічніше буде купувати дешевші, але частіше змінювати.

Якщо ви в пошуках ремонтної команди, зверніть увагу на компанію NSDgroup. На їх рахунку вже понад 1700 задоволених клієнтів, понад 850 ремонтів у квартирах та майже 300 будинків “під ключ”.

Окрім ремонтних робіт у них можна замовити послугу приймання квартири в новобудові. Кваліфіковані інженери допоможуть проінспектувати помешкання, яке ви купуєте. Довірте свій ремонт професіоналам!

Читайте також