З Рівного видворили нелегала з Єгипту, який був одружений з українкою

У Рівному викрили 45-річного єгиптянина, який незаконно перебував на території України. 

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції. 

Як зазначається, працівники управління міграційної поліції спільно із колегами з інших підрозділів встановили, що громадянин Єгипту одружений з українкою та проживав у Рівному із 2013 року. Втім, посвідку на тимчасове проживання в Україні, термін якої закінчився у травні 2022, не продовжив. Порушуючи вимоги міграційного законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, іноземець територію України в обумовлені строки не залишив, за що був притягнутий до адмінвідповідальності.

Нелегала доставили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що у Волинській області. Після оформлення всіх необхідних документів, відповідно до рішення суду, його примусово видворили з території України.

Сьогодні, 25 січня, працівники міграційної поліції та міграційної служби супроводили іноземця до пункту пропуску державного кордону «Шегині» для повернення у країну походження.

Тепер на найближчі п'ять років йому заборонено в'їзд у нашу державу. Втім, якщо він не сплатить штраф за порушення міграційного законодавства, то термін заборони може сягнути восьми років.

Читайте також